Produkt dnia
Żorżeta Kreponik PATERN Geometric
Żorżeta Kreponik PATERN Geometric
14,50 zł 10,50 zł
[0,5m]
Firmowa tkanina bawełniana Lato Raport 140x140 FBLK
Firmowa tkanina bawełniana Lato Raport 140x140 FBLK
29,00 zł 22,00 zł
raport
Dzianina Jersey Melanż IIGATUNEK
Dzianina Jersey Melanż IIGATUNEK
16,00 zł 9,00 zł
[0,5m]
Dzianina swetrowa Gold Lurex Soffio
Dzianina swetrowa Gold Lurex Soffio
28,00 zł 18,00 zł
[0,5m]
Koronka elastyczna GRINZATA
Koronka elastyczna GRINZATA
14,00 zł 8,50 zł
[0,5m]
Dzianina wełniana swetrowa NATURAL ECRU PASKI
Dzianina wełniana swetrowa NATURAL ECRU PASKI
34,00 zł 22,00 zł
[0,5m]
Dzianina swetrowa Green Żakard Bukle
Dzianina swetrowa Green Żakard Bukle
32,00 zł 19,00 zł
[0,5m]
Delikatna gładka żorżeta ciemny beż
Delikatna gładka żorżeta ciemny beż
15,00 zł 7,90 zł
[0,5m]
Dzianina swetrowa gruby jersey Biały / Granat
Dzianina swetrowa gruby jersey Biały / Granat
18,00 zł 16,00 zł
[0,5m]
Wełna parzona Futro, raport 85x170
Wełna parzona Futro, raport 85x170
58,00 zł 32,00 zł
raport
Dzianina Jersey HOT SUMMER warstwowy 3D
Dzianina Jersey HOT SUMMER warstwowy 3D
16,50 zł 8,00 zł
[0,5m]
Tkanina Delikatna wełna  czarna + Membrana
Tkanina Delikatna wełna czarna + Membrana
24,00 zł 19,00 zł
[0,5m]
Newsletter - NOWOŚCI, PROMOCJE, KUPONY RABATOWE
Proszę podać adres email aby otrzymać Newsletter. Aby wypisać się z Newslettera podaj swój email i potwierdź procedurę wypisania. Polityce prywatności.
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Polityka prywatności

Klauzula informacyjna.

Na podstawie art. 13 ust. 1 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.4.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (dalej: RODO), informujemy, że przetwarzamy Pani/Pana dane osobowe. Szczegóły dotyczące tego przetwarzania podane zostały poniżej.
 
Administrator danych: 
Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Jacek Pilarczyk prowadzący działalność gospodarczą pod firmą PPHU NATAN Jacek Pilarczyk, ul. Królowej Jadwigi 26, Oświęcim 32-600, NIP: 549-100-16-31, REGON: 070469627, e-mail: sklep@supertkaniny.com, tel. +48 33 8441429
 
Cele przetwarzania danych osobowych oraz podstawa prawna przetwarzania:  
Przetwarzanie Pani/Pana danych osobowych odbywać się będzie na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a), b), c), f) RODO w celu realizacji internetowej sprzedaży, obsługi posprzedażowej oraz w innych celach określonych poniżej.

Pana/Pani dane osobowe przetwarzamy:

  1. w celu wysyłania informacji handlowej lub marketingu bezpośredniego za pomocą poczty elektronicznej na podstawie Pana/ Pani zgody – w przypadku jej wyrażenia (podstawa z art. 6 ust. 1 lit. a RODO);
  2. w celu realizacji internetowej sprzedaży produktów, obsługi posprzedażowej oraz sprawnego działania procesu reklamacji (podstawa z art. 6 ust. 1 lit. b RODO);
  3. w celach analitycznych [np.: doboru usług do potrzeb naszych klientów; optymalizacji naszych produktów na podstawie Pana/ Pani uwag na ich temat, Pana/ Pani zainteresowania, logów technicznych aplikacji; optymalizacji procesów obsługi na podstawie przebiegu procesów obsługi sprzedaży i posprzedażowej, w tym reklamacji, itp.], co jest naszym prawnie uzasadnionym interesem (podstawa z art. 6 ust. 1 lit. f RODO);
  4. w celach archiwalnych (dowodowych) dla zabezpieczenia informacji na wypadek prawnej potrzeby wykazania faktów, co jest naszym prawnie uzasadnionym interesem (podstawa z art. 6 ust. 1 lit. f RODO);
  5. w celu ewentualnego ustalenia, dochodzenia lub obrony przed roszczeniami, co jest naszym prawnie uzasadnionym interesem (podstawa z art. 6 ust. 1 lit. f RODO);
  6. w celu badania satysfakcji klientów i określania jakości naszej obsługi, co jest naszym prawnie uzasadnionym interesem (podstawa z art. 6 ust. 1 lit. f RODO);
  7. w celu oferowania Panu/ Pani przez nas produktów i usług bezpośrednio (marketing bezpośredni), co jest naszym prawnie uzasadnionym interesem (podstawa z art. 6 ust. 1 lit. f RODO);

Okres przechowywania danych osobowych:
Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane:

  1. przez okres obsługi posprzedażowej (np. w celu rozpatrywania reklamacji);
  2. do upływu okresu przedawnienia potencjalnych roszczeń związanych z nabyciem produktu;
  3. przez okres niezbędny do wypełnienia obowiązku prawnego Administratora
    (np. wynikającego z przepisów podatkowych lub rachunkowych).

Dane osobowe przetwarzane dla potrzeb marketingu bezpośredniego naszych usług przetwarzamy do czasu aż Pan/Pani:

  1. zgłosi sprzeciw względem ich przetwarzania w tym celu,
  2. cofnie zgodę, jeżeli przetwarzaliśmy te dane na podstawie udzielonej zgody,
  3. sami ustalimy że dane się zdezaktualizowały.
     
    Prawo dostępu do danych osobowych:  
    Przysługują Pani/ Panu następujące prawa:
    1) prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz otrzymania ich kopii;
    2) prawo do sprostowania (poprawienia) swoich danych;
    3) prawo do usunięcia danych - jeżeli Pana/Pani zdaniem nie ma podstaw do tego, abyśmy przetwarzali te dane, może Pan/ Pani zażądać abyśmy je usunęli;
    4) ograniczenia przetwarzania danych - może Pan/ Pani żądać, abyśmy ograniczyli przetwarzanie Pana/ Pani danych osobowych wyłącznie do ich przechowywania lub wykonywania uzgodnionych z Panem/ Panią działań, jeżeli Pana/ Pani zdaniem mamy nieprawidłowe dane na Pana/ Pani temat lub przetwarzamy je bezpodstawnie; lub nie chce Pan/ Pani żebyśmy je usunęli, bo są potrzebne do ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń; lub na czas wniesionego przez Pana/Panią sprzeciwu względem przetwarzania danych;
    5) prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych - sprzeciw „marketingowy”. Ma Pan/ Pani prawo sprzeciwu wobec przetwarzania Pana/Pani danych w celu prowadzenia marketingu bezpośredniego.
    W przypadku skorzystania z tego prawa – zaprzestaniemy przetwarzania danych w tym celu;
    6) prawo do wniesienia sprzeciwu z uwagi na szczególną sytuację. Ma Pan/ Pani także prawo sprzeciwu wobec przetwarzania Pana/ Pani danych na podstawie prawnie uzasadnionego interesu w celach innych niż marketing bezpośredni. Powinien Pan/ Pani wtedy wskazać nam szczególną sytuację, która Pana/ Pani zdaniem uzasadnia zaprzestanie przez nas przetwarzania objętego sprzeciwem. Przestaniemy przetwarzać Pana/ Pani dane w tych celach, chyba że wykażemy, że podstawy przetwarzania przez nas Pana/ Pani danych są nadrzędne wobec Pana/ Pani praw lub też że Pana/ Pani dane są nam niezbędne do ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń;
    7) prawo do przenoszenia danych – ma Pan/ Pani prawo otrzymać od nas w ustrukturyzowanym, powszechnie używanym formacie nadającym się do odczytu maszynowego dane osobowe Pana/Pani dotyczące, które posiadamy na podstawie umowy lub Pana/ Pani zgody. Może Pan/ Pani też zlecić nam przesłanie tych danych bezpośrednio innemu podmiotowi;
    8) prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego - jeżeli uważa Pan/ Pani, że przetwarzamy Pana/ Pani dane niezgodnie z prawem, może Pan/ Pani złożyć w tej sprawie skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych lub innego właściwego organu nadzorczego
    9) prawo do cofnięcia zgody na przetwarzanie danych osobowych - w każdej chwili ma Pan/ Pani prawo cofnąć zgodę na przetwarzanie tych danych osobowych, które przetwarzamy na podstawie Pana/ Pani zgody. Cofnięcie zgody nie będzie wpływać na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Powyższe prawo dotyczy przede wszystkim zgody na otrzymywanie newsletter. Z usługi newsletter można zrezygnować w dowolnym momencie wysyłając wiadomość email z informacją o rezygnacji lub podając adres email w odpowiednim polu na stronie  WYPISANIE Z NEWSLETTERA.

W celu wykonania swoich praw prosimy kierować żądanie pod adres e-mail: sklep@supertkaniny.com lub tel. +48 33 8441429. Proszę pamiętać, że przed realizacją Pana/ Pani uprawnień będziemy musieli odpowiednio Pana/ Panią zidentyfikować.
 
Konsekwencje niepodania danych osobowych:  
Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże niepodanie danych w zakresie wymaganym przez administratora może skutkować brakiem możliwości zawarcia umowy.  

Odbiorcy danych:
Dane osobowe mogą być przekazane naszym podwykonawcom oraz partnerom handlowym, czyli podmiotom z których usług korzystamy przy przetwarzaniu danych osobowych, są to w szczególności firmy księgowe, kancelarie prawne, firmy informatyczne, agencje marketingowe, firmy kurierskie.
 
Przekazanie danych do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej:
Pani/Pana dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego/ organizacji międzynarodowej.

Zautomatyzowane podejmowanie decyzji, profilowanie:
Pani/Pana dane osobowe nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany i nie będą profilowane.

 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl